Члени гуртка «Міжнародна економіка» прийняли участь в організації та проведенні посвяти першокурсників економічного факультету

8 листопада 2023 року
НУБіП України
Члени гуртка «Міжнародна економіка» прийняли участь в організації та проведенні посвяти першокурсників економічного факультету, зокрема студентів освітньої програми «Міжнародна економіка». День 8 вересня 2023 року став незабутнім для першокурсників нашого університету.
Одна з найяскравіших подій в житті кожного студента – урочиста посвята першокурсників. Вона згуртовує, допомагає познайомитись краще і отримати незабутні враження на все життя.
В нашому університеті все розпочалося з веселого квесту, який привів молодь, яка тільки но стала студентами, вмальовничий голосіївський ліс. Там, серед природи, розпочалась посвята. Процес посвяти почався з того, що студенти проголосили присягу стати частиною університетської спільноти. Щоб відзначити цей момент, всі присутні куштували мівіну, як справжні студенти, і запивали її смачними коктейлями.
Для закріплення ефекту посвяти, ще минулого року студенти прийняли традицію вдаряти першокурсників книжками по голові, таким чином ніби перекладаючи знання з паперових сторінок в юні голови новачків.
А щоб завершити цей день на високій ноті, була організована дискотека, де студенти мали можливість познайомитися, розважитися та створити незабутні спогади разом.
Посвята першокурсників – це початок найкращого, веселого, щасливого періоду в житті студентів, який буде пам’ятатись завжди.
Цей день вони ще довго будуть пам’ятати, адже таке буває лише раз у житті.
Ми щиро вітаємо наших першокурсників з посвятою. Зичимо палкого натхнення, успіхів, ентузіазму, досягнень та мирного неба. Нехай здобуті знання стануть щасливим квитком до здійснення заповітних мрій.
 
Керівник гуртка, к.е.н.,
доценти кафедри глобальної економіки
Олена КІРЕЙЦЕВА
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook