Запрошуємо на французьку весну у НУБіП!

16 березня 2015 року

 У Національному університеті біоресурсів і природокористування розпочинається «Французька весна», яку ініціює гуманітарно-педагогічний факультет. З 16 по 23 березня в університеті проходитиме «Тиждень французької мови», який проводиться кафедрою іноземної філології і перекладу.

 
Програма «Тижня французької мови» передбачає низку заходів, серед яких кожен бажаючий зможе вибрати те, що йому до вподоби.
 
16 березня відбудеться відкриття курсів з французької мови, слухачі яких матимуть змогу підвищити рівень своїх знань з французької мови під керівництвом викладачів FLE (французька мова як іноземна) Монік Дюффе і Матільд Вьйо Пернон. У цей же день у рамках фестивалю франкомовного кіно пропонується перегляд фільму "Набережна Орсе". 
 
Наступного дня на театральну постановку "Живіть, любіть, боріться" запрошує аматорський театр Київського національного університету імені Тараса Шевченка.  А у книгарні «Довженко» (вул. Воровського, 43-а) відбудеться презентація українського перекладу книги Еріка Емманюеля Шмітта «Двоє добродіїв із Брюсселя» за участю Анети Антоненко, директора видавництва та Івана Рябчія, перекладача.
 
18 березня студенти університету зможуть взяти участь у брейн-ринзі «VIVRE EN FRANÇAIS» (ауд. 69, корп. 1).
 
19 березня любителі поезії приєднаються до учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Феномен Тараса Шевченка», підготувавши тему «Шевченкове слово у франкомовному середовищі» і декламацію віршів Великого Кобзаря у перекладах французькою мовою. У цей і наступний день всі охочі зможуть перевірити свої знання про Францію, французьку мову і культуру, позмагавшись у конкурсі «Чи знаєте Ви франкофонію?» на радіо ЄС.
 
20 березня пропонуємо відвідати Французький інститут в Україні і долучитись до зустрічі франкомовного читацького клубу в медіатеці. 
 
21 березня у Будинку кіно демонструватиметься фільм «Голодомор. Забутий геноцид».
 
А на завершення «Тижня французької мови», 23 березня, відкриє двері "СAFÉ DE PARIS" (за окремим запрошенням).  
 
Запрошуємо всіх шанувальників французької мови приєднатись до нас!
 
 
Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook