Студенти-філологи проводять профорієнтацію

15 березня 2015 року

   10 березня 2015 року студентки другого курсу гуманітарно-педагогічного факультету напряму підготовки «Філологія» Валентина Червонних та Ася Дейко відвідали свої рідні школи, де вони навчались до університету, зустрілися з вчителями, класними керівниками, а також провели профорієнтаційну роботу з одинадцятикласниками Малопавлівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Пристрамської ЗОШ І-ІІІ ст. Переяслав-Хмельницького району Київської обл. Студентки-другокурсниці розповіли про те, чому вони обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України, цікаво розповіли про свій напрям підготовки ‒ філологію (переклад); про умови, що в них навчаються; про своїх, закоханих у мову викладачів; про вечори відпочинку, про творчі колективи Університету та інші цікавинки свого студентського життя. Ця розповідь викликала в одинадцятикласників зацікавлення ‒ і Валентину Червонних та Асю Дейко «засипали» питаннями.

   Випускникам школи роздали кольоровий буклет про гуманітарно-педагогічний факультет, витяг із правил прийому до Університету у 2015 році, інформаційний лист про курси з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.
   Також показали відеоролик, в якому подано інформацію про факультет і спеціальності факультету.
   Одинадцятикласників Малопавлівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Пристрамської ЗОШ І-ІІІ ст. Переяслав-Хмельницького району Київської обл. запросили на День відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України, що відбудеться 28 березня 2015 року.
Дейко Ася, студентка 2 курсу, 1 групи
гуманітарно-педагогічного факультету
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook