Відкрита лекція на тему: «Альтернативні концепції харчування»
Кафедра Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції запрошує на відкриту лекцію
з дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів» для студентів ОС «Бакалавр»
спеціальності 181 «Харчові технології», яка відбудеться
31 жовтня 2023 року об 8-30 (1 пара)
за покликанням
https://us04web.zoom.us/j/4227303605?pwd=czJyM2RzSVhlV0ZtOFFQaXBoZVhrZz09
Лектор – доцент, кандидат технічних наук, доцент кафедри Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Бровенко Тетяна Вікторівна
Тема лекції – «Альтернативні концепції харчування»
Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та зацікавлених осіб.
Будемо раді бачити !!!