Преса має жити

25 жовтня 2023 року

24 жовтня під час практичного заняття з предмета «Теорія журналістики», яке провів наш викладач Іван Сергійович, у журналістів-першокурсників відбулася довгоочікувана зустріч з головним редактором газети "Університетський кур'єр" Валентином Анатолійовичем Обрамбальським.
Впродовж заходу в аудиторії панувала дружня атмосфера, нам надали змогу не лише дізнатися подробиці роботи в пресі, тонкощів написання статей, а й побачити вже якісно надрукований газетний матеріал. Валентин Анатолійович поділився з нами власним досвідом роботи в редакції, тож тепер ми знаємо чого слід очікувати, та як не наробити помилок в майбутньому. Також була можливість поставити питання, а згодом отримати на них розгорнуті та змістовні відповіді, які неодмінно допоможуть нам в подальших працях.
Наприкінці зустрічі від головного редактора «Університетського кур’єра» прозвучала думка: «Без преси немає демократії». Не погодитися з цим просто неможливо. Тож преса має жити, а ми, журналісти-початківці, будемо робити все можливе для цього. Студентське життя лише починає набирати обертів, ми ступаємо на цей нелегкий, але такий цікавий шлях під назвою — журналістика, тож ця зустріч була необхідною. Кожен студент усвідомив, як важливо бути наполегливим, працьовитим, вміти володіти не лише думкою, а й словом. Вважаю, що після заходу всі вийшли з аудиторії достатньо мотивованими і готові рушати в путь, — творити себе в цій професії.
Неймовірно вдячні Валентину Анатолійовичу Омбрамбальському та Івану Сергійовичу Чижу за цінні настанови та творче натхнення!

Марія Шелупець,
студентка першого курсу спеціальності «Журналістика»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook