ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ПЕРШОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ У 2022/2023 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ ЯНУ ТАРАСЮК!

4 травня 2023 року

   На виконання Наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України № 201 від 13.03.2023 р. «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» та відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 605 від 18 квітня 2017 р. 21 квітня 2023 року під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора, директора Науково-дослідного інституту здоров’я тварин Сергія Голопури, відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України.

   Від студентського наукового гуртка «Санітарна і харчова мікробіологія» було представлено конкурсну роботу студентки 2 курсу (211 ветеринарна медицина)  Яни Тарасюк на тему:  «Бактеріологічне дослідження тривалості виживання кишкової палички у питній воді» (науковий керівник доцент Ганна Козловська), яка посіла ІІІ призове місце.

   Вітаємо переможницю першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на факультеті ветеринарної медицини і бажаємо  подальших наукових досягнень!!!

Керівник  гуртка Ганна Козловська

 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook