У ННІ неперервної освіти і туризму відбувся тренінг з домедичної допомоги

19 жовтня 2023 року

        Вчора, 18 жовтня 2023 року, Сенат студентської організації Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму організував та провів інтенсивний тренінг з надання домедичної допомоги «Будь свідомим – збережи життя».

       Тренер проєкту «Будь свідомим – збережи життя», експерт у галузі першої домедичної допомоги Максим Гавриленко розповів про невідкладний стан людини, визначення ознак зупинки серця та порушення дихання, власну безпеку, порядок надання домедичної допомоги при зупинці серця та порушенні дихання.

         Тренінг проходив цікаво й активно. Учасники старанно відпрацьовували навички надання невідкладної допомоги на манекенах, а саме: проведення серцево-легеневої реанімації, оволодіння принципом роботи з дефібрилятором.

       Завдяки тренінгу у межах проєкту «Будь свідомим – збережи життя» студенти стали більш усвідомленими щодо власної безпеки та безпеки інших у повсякденному житті та у надзвичайних ситуаціях. А отримані навички та знання допоможуть їм бути готовими реагувати в екстрених ситуаціях.

Олена СІЛЕНКО,
голова Сенату Студентської Організації ННІ неперервної освіти і туризму;
Вікторія ТЕРЬОШИНА,
керівник масмедіа відділу Сенату Студентської Організації ННІ неперервної освіти і туризму

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook