Запрошуємо долучитись до заходів з платіжної безпеки! Національний банк України

1 жовтня 2023 року

 Шановні педагоги!

Національний банк України висловлює Вам свою повагу та запрошує педагогів і працівників закладів шкільної, позашкільної, інклюзивної освіти, а також закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти долучитися до заходів з платіжної безпеки, а саме до Марафону менторів для освітян та конкурсів для учнів і студентів.

З 02 жовтня до 17 листопада 2023 року Національний банк України в межах інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству “Шахрай Гудбай” проводить навчальні заходи з платіжної безпеки для навчальних закладів.

Заходи з платіжної безпеки мають тематику свята Хелловіну, що робить їх ідеальною частиною позашкільних заходів у межах святкування цього свята в навчальному закладі.

Мета заходів – навчити молодь правилам платіжної безпеки.

Марафон менторів – це освітній проєкт, де педагоги та працівники освіти проводять навчальні заходи на основі матеріалів від Національного банку для учнів та студентів з метою запобігання шахрайству у сфері платіжних послуг.

Хто може стати ментором?

Педагоги та працівники освіти, які проводять навчальні заходи для учнів та студентів.

Умови Марафону менторів: http://surl.li/lmqfl.

Реєстрація за посиланням: http://surl.li/lkpzi.

Також запрошуємо педагогів стати менторами для учнів / студентів у конкурсах з платіжної безпеки:

1) конкурс “Пика шахрая” – це освітня ініціатива, під час якої учні та студенти разом з ментором-педагогом роблять із гарбузів страшні пики шахраїв у стилі Хелловіну та створюють відео, в якому обов’язково розказують про один із видів шахрайства та як від нього вберегтися.

Умови конкурсу: http://surl.li/lmqgy.

Реєстрація за посиланням: http://surl.li/lkqev;

 2) конкурс “Рок-н-рол з платіжної безпеки” – це освітня ініціатива, під час якої учні та студенти на чолі з менторами-педагогами переспівують рок-хіти на тему платіжної безпеки.

Умови конкурсу: http://surl.li/lmqhk.

Реєстрація за посиланням: http://surl.li/lkqra.

 3) Конкурс поетичних сторінок з платіжної безпеки – це освітня ініціатива, під час якої учні та студенти на чолі з менторами-педагогами пишуть вірші на тему платіжної безпеки.

Умови конкурсу: http://surl.li/lmqhx.

Реєстрація за посиланням: http://surl.li/lkqtk.

Детальні умови участі та характеристики освітніх заходів: https://promo.bank.gov.ua/mentors-stopfraud/.

Учасники Марафону та конкурсів отримають сертифікати про участь, а переможці Марафону і конкурсів – призи (перелік призів зазначений в умовах участі).

Долучайтеся до наших заходів та допоможіть молоді зрозуміти, наскільки важливо бути обережними та відповідальними у світі платежів!

 З повагою

організатори заходів з платіжної безпеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook