НІЖИНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ РОЗШИРЮЄ СПІВПРАЦЮ З РОБОТОДАВЦЯМИ

26 вересня 2023 року

     Однією із важливих складових для розвитку студента як майбутнього професіонала у своїй області є практичне освоєння знань, отриманих під час навчання. Тому вибір місця проходження практики є дуже потужним інструментом для вдосконалення майстерності особистості як фахівця.

       Ніжинський фаховий коледж НУБіП України дбає про забезпечення своїм студентам широкого вибору організацій, підприємств та компаній для проходження практики, приділяється велика увага набуттю практичних навичок у нерозривному зв’язку з виробництвом. З цією метою продовжується активна співпраця з компаніями, які не перший рік забезпечують студентів нашого закладу базами для проходження виробничих практик, а також здійснюються нові домовленості як для проходження практик, так і майбутнього працевлаштування студентів.
       Так, 26 вересня за ініціативою керівництва компанії «Агро-Регіон» – однієї з найуспішніших агрокомпаній України, відбулася зустріч представників компанії з керівництвом коледжу в особі директора Олени Литовченко, під час якої обговорювалися можливі напрямки майбутньої співпраці.
Після роботодавці зустрілися зі студентами третіх та четвертих курсів спеціальностей «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».
       Агро-Регіон засновано у 2002 році, 100% шведська інвестиція з 2007 року. Компанія входить в топ-3 за показниками врожайності та ефективності. Земельний банк налічує 42 000 га землі у Київській, Чернігівській, Житомирській та Хмельницькій областях України. Спеціалізація – товарна та насіннєва кукурудза, соя, пшениця, соняшник, ячмінь.
       Стратегічними цілями компанії є покращення якості продукції, завдяки інвестиціям в технології, інноваційному підходу в рослинництві та, що найважливіше, завдяки інвестиціям в людей. Створення високо-мотиваційного середовища всередині компанії та соціально-орієнтований розвиток місцевих громад є і залишиться свідомим підходом до doing business in Ukraine.
       Розпочала зустріч менеджер з підбору та адаптації персоналу Анастасія Єгоренко, яка ознайомила присутніх з політикою компанії, напрямками виробництва, базами підприємства у різних регіонах України. Було наголошено, що пріоритетною метою компанії є співпраця з молоддю, допомога у їх підготовці та працевлаштуванні. Підприємство запрошує студентів випускних курсів проходити виробничі практики на базі їх кластерів, здобувати практичний досвід, щоб бути конкурентними фахівцями на ринку праці.

       Технічний директор компанії Микола Ніколайчук розповів про здобутки компанії у напрямку придбання нової сучасної техніки як сільськогосподарського призначення, так і у сфері автомобільних вантажних перевезень. Підприємство має власну сервісну службу з великим штатом досвідчених сервісних інженерів. У сучасних майстернях підприємства здійснюються різної складності ремонтні роботи сільськогосподарської техніки та автомобілів. Компанія активно збільшує активи у вигляді придбання нових об’єктів для зберігання та переробки виробленої продукції, за рахунок чого також збільшує і кількість робочих місць. Було наголошено, що для студентів, які матимуть бажання проходити практику на базі Агро-Регіону, будуть забезпечені гарні умови для проживання та харчування. На завершення представники компанії побажали студентам досягти гарних успіхів у навчанні та запросили відвідати головний кластер підприємства.

       Учасники активно задавали запитання, зустріч завершилась на позитивній  ноті, студенти отримали маленькі презенти.
       Висловлюємо щиру вдячність представникам Агро-Регіон за корисну й цікаву зустріч, а також сподіваємося на продовження плідної співпраці.
 
Олександр Ландик,  
завідувач відділення технічно-енергетичних систем
та засобів автоматизації
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook