НАВЧАННЯ ТА СПІВПРАЦЯ

6 жовтня 2023 року

Для того, щоб прийти до справжнього знання,

треба спочатку відчути сумніви.

(Арістотель)

 

 

Вдалий вибір професії залежить від можливості особистості співвідносити власні можливості з вимогами певної професії, а також здатності адаптуватися до мінливих соціально-економічних умов.

Для допомоги здобувачам освіти випускних груп економічних спеціальностей Боярського ФК НУБіП України у визначенні щодо подальшого професійного зростання 06 жовтня 2023 року завітала з профорієнтаційною роботою старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат економічних наук Мар’яна ДОБРІВСЬКА. Мар’яна Володимирівна наголосила на перспективах у професійному зростанні, подальшому працевлаштуванні, можливостях та перспективах, які отримають майбутні фахівці під час навчання в університеті та по його завершенні.

Також пані Мар’яна запросила здобувачів освіти економічних спеціальностей коледжу, гуртківців та членів циклової комісії економічних дисциплін до співпраці та участі в конференціях, що проходитимуть невдовзі на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.

Здобувачі освіти з цікавістю прослухали інформацію щодо вступу та перспектив навчання в університеті. Задали питання та отримали змістовну інформацію від гості.

 

 

Людмила АЛЄКСОВА,

голова циклової комісії економічних дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook