Як адаптуватись до нових вимог та бути лідерами ринків дізналися магістри спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» на лекції Олексія Омеляненка, керівника проекту Бернського університету прикладних наук

26 вересня 2023 року
26 вересня 2023 року магістри першого року навчання спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» відвідали гостьову лекцію керівника проекту Бернського університету прикладних наук (Bern University of Applied Sciences) Олексія Омеляненка на тему: «Інтеграція українських агровиробників у світові вимоги зі сталого розвитку».
 
 
Під час лекції Олексій Омеляненко представив загальну концепцію сталого розвитку, в основі якої виступає “розвиток, що задовольняє потреби нинішнього покоління без шкоди для можливості майбутніх поколінь задовольняти свої власні потреби”.
Лектор також відмітив, що стале виробництво є головною світовою тенденцією, яка формує новий рівень взаємовідносин, попиту та пропозиції на ринку, а також нові виклики щодо державного регулювання та вимог кінцевого споживача.
 В презентації до лекції було представлено найбільш актуальні для агровиробників глобальні цілі сталого розвитку та зроблено висновки щодо шляхів покращення сталого сільського господарства в Україні.
 
Магістри із задоволенням прослухали цікаву лекцію на актуальну тему та висловили вдячність Олексію Омеляненку та організаторам лекції за можливість поспілкуватися із професіоналом своєї справи в рамках навчального процесу.
Людмила Березовська,
гарант ОПП «Підприємництво,

 

торгівля та біржова діяльність»
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook