ПЕРШОКУРСНИКИ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА ТОРГІВЛЯ» ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ «PROSTOREXPO»

21 вересня 2023, 19:33
20 вересня 2023 року першокурсники спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» відвідали Міжнародну виставку «Переробка та зберігання сільськогосподарської продукції, продуктів харчування та напоїв», яка проходила на базі Національного експоцентру України.
 
Міжнародна виставка «ProStorExpo» зібрала різних представників сфери агробізнесу, які намагаються забезпечувати просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування сількогосподарської продукції, а також продуктів харчування, напоїв.
 
 
Необхідно зазначити, що на цій виставці були представлені інноваційні зразки провідних постачальників обладнання як виробничого сектору України, так і компанії міжнародного формату. Традиційно, на виставці було широко представлене обладнання для переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, продуктів харчування та напоїв. Крім того, виставка за два дні мала насичену ділову програму з галузевими форумами, конференціями, семінарами та майстер-класами.
 
Таким чином, студенти мали можливість поставити питання фахівцям різних сфер агробізнесу, адже поєднання навчального процесу та діалог з представниками у сфері підприємницької діяльності і торгівлі підвищують розуміння майбутнього фаху наших здобувачів та вимог до них на ринку праці.
Після відвідування міжнародної виставки «ProStorExpo» першокурсники мали екскурсію територією Національного експоцентру України і багато позитивних вражень!
 
Марія Смутчак, Софія Гайчук, Емілія Біленька, Аліна Довгохатько,

першокурсниці спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook