Agrianalytica

15 вересня 2023 року
Agrianalytica - Єдина платформа в Україні, що пропонує сільгоспвиробникам можливість знайти оптимальне фінансування та придбати необхідні матеріально-технічні ресурси від провідних операторів ринку; подати заявку на держпідтримку; вигідно продати свій врожай та підготуватись до відкриття ринку землі; оптимізувати свої бізнес-процеси та підвищити рівень фінансової грамотності з інтегрованими онлайн продуктами Agri:Бухгалтерія, Agri:Бізнес-план від компанії "Агріаналітика".
Українська онлайн програма «Agri:Бухгалтерія» - складова екосистеми сучасного малого та середнього агробізнесу: новації для бізнесу, освіти та науки, яка створена спеціально для фермерів (підходить для всіх видів діяльності).
Розробники програми надали можливість, викладачам циклової комісії економічних дисциплін, навчитися користуватися онлайн програмою «Agri:Бухгалтерія» та використовувати її у навчальному процесі.
Дякуємо Юлії ДУДІ, провідному спеціалісту з розвитку та підтримки продукту « AGRI:Бухгалтері» за набуті знання та можливість застосувати їх на практиці.

 

Наталія КУЛІШ, викладач економічних дисциплін

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook