ЗУСТРІЧ АДМІНІСТРАЦІЇ З МЕШКАНЦЯМИ ГУРТОЖИТКУ

12 вересня 2023 року
11 вересня 2023 року в актовій залі гуртожитку відбувся відкритий діалог між студентами 1-2 курсів та адміністрацією коледжу – заступником директора з виховної роботи Іванною ГЕТМАНЬЧИК, завідуючою технічним відділенням Наталією ГРИЦИШИН, завідуючою економічним відділенням  Іриною СЕМЕНЮТОЮ, завідувачем відділення природних ресурсів Павлом РОЗДОРОЖНІМ, вихователем гуртожитку Ілоною БЕНЦ та комендантом гуртожитку Тетяною МАЛІНОВСЬКОЮ.
Заступник директора з виховної роботи повідомила присутнім про необхідність дотримання рекомендацій щодо дій за сигналом оповіщення «Повітряна тривога». Зосередила увагу на необхідності створення безпечних умов для перебування і проживання в гуртожитку коледжу, адже головним пріоритетом є життя і здоров’я кожного учасника освітнього процесу, а найважливішою метою діяльності коледжу в умовах війни – перетворення закладу освіти на територію безпеки.
 Студентів ознайомили з правилами внутрішнього розпорядку у гуртожитку та наголосили на важливості дотримання дисципліни й активніше долучатися до життя коледжу.
Після зустрічі адміністрація коледжу разом із вихователем провідали студентів, перевірили санітарний стан їх кімнат і лишилися задоволені побаченим.
Студенти поділилися враження від проживання в гуртожитку,   висловили свої зауваження і пропозиції.
Адміністрація і в подальшому ініціюватиме подібні зустрічі та активно сприятиме в організації дозвілля студентів і покращенню місця їхнього проживання.

Іванна ГЕТМАНЬЧИК,
заступник директора з виховної роботи
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook