Відкрита лекція доцента кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Ольги Миколаївни Тупицької прочитана на високому рівні!

12 вересня 2023, 9:00

 

11 вересня 2023 року в очному форматі відбулася відкрита лекція для студентів 2 курсу факультету тваринництва і водних біоресурсів (спеціальність: 207 Водні біоресурси та аквакультура, ОC «Бакалавр») на тему: «Амінокислоти й білки гідробіонтів», прочитана доцентом кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого Тупицькою Ольгою Миколаївною. Лектор ознайомив студентів з етапами вивчення хімічного складу білків, вмістом і розподілом білків в організмі гідробіонтів, характерними ознаками білків, амінокислотами як структурними мономерами білка, з рівнями структурної організації білкової молекули. властивостями білків, вмістом білків у тканинах різних видів гідробіонтів і біологічними функціями білків гідробіонтів.

Матеріал лекції був викладений якісно і зрозуміло для студентів у доступній формі й логічній послідовності. Тупицька Ольга Миколаївна впродовж всього заняття вміло підтримувала зацікавленість аудиторії.

Лекція була прочитана на високому професійному і методичному рівні.

 

Зав. кафедри, професор Томчук В.А.

Доцент кафедри Тупицька О.М.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook