Відбулася чергова атестація аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів

2 вересня 2023, 10:41

     Відповідно до наказу ректора НУБіП України697 від 19 липня 2023 року «Щодо проведення атестації аспірантів та здобувачів всіх років навчання» 30 та 31 серпня в очно-дистанційному форматі на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася атестація аспірантів, що проходять навчання за двома освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей «204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «207 Водні біоресурси та аквакультура».

   Атестаційна комісія у складі: голова комісії – декан факультету, кандидат ветеринарних наук, доцент, Руслан Кононенко; члени комісії: доктор сільськогосподарських наук. професор, гаранта ОНП «Водні біоресурси та аквакультура» Віталій Бех; доктор сільськогосподарських наук, професор, гаранта ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Сергій Рубан; доктор біологічних наук, професор Микола Сахацький; кандидати сільськогосподарських наук, доценти Дмитро Уманець та Тетяна Голубєва заслухала звіти 34 аспірантів факультету за двома освітньо-науковими програми.

      Здобувачі третього рівня вищої освіти представили атестаційній комісії свої здобутки за звітний період, а саме: прозвітували про виконання освітньої та наукової складової, аспіранти 3 та 4 року навчання прозвітували про ступінь готовності дисертаційної роботи, стан публікаційної активності за звітній період.

     Підбиваючи підсумки, члени атестаційої комісії прийняли рішення атестувати аспірантів усіх років навчання за успішно виконані індивідуальні плани робіт, побажала подальшої плідної наукової роботи та вчасного захисту.

Секретар наукової ради,
Тетяна ГОЛУБЄВА

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook