Якість освітнього процесу в НУБІП України на контролі

5 вересня 2023 року

         Для підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України, зокрема на факультеті ветеринарної медицини, контролю за організацією освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 08.06.2023 р. № 581 було проведено заплановану відкриту лекцію 5 вересня 2023 року на 2 парі для студентів 2 курсу (5-8 групи), спеціальності 211 «Ветеринарна медицина», освітнього рівня «Магістр» на тему: «Кров – внутрішнє середовище організму». Лекцію прочитала доктор ветеринарних наук, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого Кладницька Лариса Володимирівна.

     Лекція почалась вчасно. На лекції були присутні науково-педагогічні працівники кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого та відповідальна за проведення відкритих лекцій на факультеті ветеринарної медицини Бойко Наталія Іванівна.

      Наталія Іванівна оголосила про початок лекції та необхідність заповнення анкет оцінки лекції по закінченню заняття. Матеріал, наданий лектором, зацікавив студентів своєю новизною, оформленням, різноманітністю методів та прийомів подання наукових даних, доступністю викладання. Студенти та науково-педагогічні  уважно слухали лектора та в кінці лекції задавали питання, на які Лариса Володимирівна дала вичерпні відповіді.

Доктор ветеринарних наук, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого

Лариса КЛАДНИЦЬКА

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook