До Дня знань студенти-першокурсники спеціальності «Професійна освіта» отримали студентські квитки та залікові книжки

3 вересня 2023 року

З нагоди Дня знань відбулась церемонія вручення студентських квитків та залікових книжок студентам 1 курсу спеціальності «Професійна освіта».

З вітальним словом до студентів звернулась декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор Інна Савицька, яка зазначила, що наразі навчання відбувається в особливих умовах, але попри все ми є незламною нацією і зокрема молодь кожного дня доводить силу нашого духу, бажання розвиватися й удосконалюватися. Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету, професор Ігор Буцик закликав майбутніх педагогів до активної співпраці, бо студенство має себе якнайповніше реалізувати і проявити не тільки в навчанні, а й інших сферах життєдіяльності університету.

До привітань приєднався завідувач кафедри педагогіки, професор Руслан Сопівник, який подякував за довіру і вибір спеціальності «Професійна освіта» і відзначив особливу на сьогодні місію студентства, адже саме на плечі сучасної молоді ляже робота з відбудови нашої держави. Тож побажав сил, наснаги та незламності на шляху здобуття професії, реалізації усіх мрій та прагнень.

 

Наставники студентських груп, доценти Олег Єресько та Світлана Виговська привітали студентів з отриманням студентських квитків та залікових книжок і побажали гордо нести ім’я Студента Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 

Доцент кафедри педагогіки
Світлана Виговська


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook