Майбутні психологи відвідали Національну бібліотеку України імені В. І. Вернадського

31 серпня 2023, 8:58
м. Київ

        Сьогодні, коли Україна вкотре виборює своє право на незалежність, коли доводиться долати труднощі, пов’язані з війною, чимало молоді вступило до закладів вищої освіти. Роблячи вибір на користь саморозвитку та освіченості, юнаки та юнки уже сьогодні дбають про відбудову рідної країни, її утвердження як сильної й гідної поваги держави. Із такими думками й намірами розпочали навчання студенти спеціальності 053 «Психологія» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Перебуваючи лише на початку шляху опанування фаху, вони добре розуміють його затребуваність у сучасних реаліях та відповідальність за якість виконання пов’язаних із ним функцій. Отож, не зволікаючи, ініціювали похід до храму духовності й науки – Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського. Тут студенти познайомились із короткою історією бібліотеки, послугами, які вона надає користувачам, оформили читацькі квитки, зробили свої перші замовлення фахової літератури. Атмосфера читальних залів, розмаїття наукових джерел інформації надихнули майбутніх психологів на творчість.
Дякуємо працівникам НБУ імені В. І. Вернадського за сприяння у проведенні такого заходу. Сподіваємося, що майбутні психологи стануть її постійними користувачами.

 
 
 
 
В.о. завідувача кафедри психології,
Ірина МАРТИНЮК
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook