Аспірант Олександр Воротинський пройшов педагогічну практику на кафедрі лісівництва

29 серпня 2023 року
м.Київ

Моя асистентська практика проходила впродовж 2022-2023 навчального року, і полягала, переважно, в проведенні практичних занять з дисциплін «Біологія лісових звірів та птахів», та «Мисливське господарство та управління дикою природою», для студентів першого курсу скороченого терміну навчання та магістрів першого року навчання.
Асистентська практика проходила в складних умовах воєнного часу, через що заняття відбувалися в змішаному форматі, як очно, в аудиторіях та на навчальних майданчиках, так і онлайн. Попри складні обставини, студенти виявляли досить велику активність на заняттях та в процесі підготовки до них, зокрема готували презентації, оформлювали практичні роботи, мали змогу в живу побачити окремі зразки мисливських споруд, для кращого засвоєння матеріалу.

На практичних заняттях з «Біології лісових звірів та птахів»,  знайомив студентів із особливостями зоологічної систематики, особливостями будови тіла тварин і птахів, їх життєвим циклом, видовими особливостями, природоохоронним статусом. Заняття з «Мисливського господарства та управління дикою природою» було сфокусовано на вивченні мисливського законодавства України та світу, особливостям обліку тварин в мисливських господарствах, їх підгодівлі, способам відлову та контролю популяцій.

Педагогічна практика виявилася корисною для мене як аспіранта, оскільки надала мені необхідний педагогічний досвід, закріпити отримані раніше теоретичні знання та дала моральне задоволення від спікування зі студентами.

 

 
Олександр Воротинський,
аспірант кафедри лісівництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook