Розпочато цикл кураторських годин у осінньому семестрі 2023/2024 н.р. для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 серпня 2023 року

 Кожен навчальний  семестр завжди починається з проведення кураторських годин наставниками академічних груп. Такі заходи  проходять регулярно, оскільки мають на меті взаємну комунікацію між викладачами та студентами, що є надзвичайно важливим, особливо зараз, в період повномасштабної війни, коли всі мають діяти максимально злагоджено і оперативно.

Тому, в перші дні навчання, зі здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», 4 курсу, 2 групи під керівництвом куратора Анастасії Іванюти було проведено онлайн-зустріч.        

Під час зустрічі обговорювали ряд важливих питань: початок навчального семестру, графік освітнього процесу та розклад, дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, під час організації освітнього процесу та інші.      

Основним питанням сьогодення є безпека, відповідно спочатку студентів було ознайомлено з  інструкцією щодо дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2023/2024 навчальному році. Також студентів проінформовано про онлайн захід «Інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану».           

Окрім нагальних питань, студенти поділилися інформацією щодо он-лайн та офлайн заходів, виставок, семінарів.

Звичайно, перша кураторська година стосувалася і таких не менш важливих питань, як здоров’я, психологічний стан учасників освітнього процесу. В умовах сьогодення підтримка та взаємодопомога є надзвичайно цінними. Тому кожен поділився своїми думками, розповів як пройшло літо, де знаходиться зараз, які є потреби, проблеми і т.д.           

Студенти сповнені надії і віри в краще, з радістю розпочинають новий начальний рік. Віримо, що разом зможемо гідно навчатися, приймати виклики та наближати перемогу!!!

 

Анастасія Іванюта,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook