НПП кафедри глобальної економіки повномасштабно готуються до початку нового 2023-2024 навчального року

11 серпня 2023 року
Економічний факультет НУБіП України

   11 серпня 2023 року колектив кафедри глобальної економіки на чолі із завідувачем д.е.н., проф. Вдовенко Наталією Михайлівною прийняли участь у розширеному засіданні економічного факультету.

 

    На засіданні декан економічного факультету д.е.н., проф. Діброва Анатолій Дмитрович виступив із звітом про підготовку до нового начального року, а саме про вступ 2023, оновлений графік навчання, підготовку гуртожитків, наукові гуртки, проекти, лабораторії тощо.

 

    Із докладом про підготовку кафедри глобальної економіки виступила Наталія Михайлівна Вдовенко та поділилася із співробітниками економічного факультету планами розвитку кафедри.

 

    Після засідання НПП кафедри глобальної економіки провели фінальні етапи готовності кафедри до початку осіннього семестру 2023 року, затвердили стратегії майбутньої сумісної праці та підготували всі необхідні матеріали до нового 2023-2024 н.р. в умовах військового часу.

З нетерпінням чекаємо наших студентів в рідних стінах університету та кафедри глобальної економіки. Бажаємо нашим новим студентам успіхів в навчанні!

Завідувач ННЛ «AGMEMOD»

Анастасія Григорівна Яцун

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook