«Практичні аспекти співпраці з ЄС»

21 лютого 2015 року
м. Київ, НУБіП України

 

 

 

 

 

    Завершився один із масштабних проектів Дніпропетровської торгово-промислової палати – «Практичні аспекти співпраці з ЄС», який здійснювався спільно з Посольством Великобританії в Україні під девізом «Сильніші разом» за участю викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. У рамках проекту доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Слива Юлія Володимирівна, доповіла про те, як правильно сертифікувати продукцію, аби роздрібні й оптові торгові мережі реалізовували її.

 

    Інформація стала у нагоді близько 50 представникам регіональних підприємств.

 

    Відзначено, що постачанню продукції на європейські ринки українським аграріям заважають різні чинники, один з них – відсутність сертифікації за міжнародними стандартами. Вітчизняним виробникам необхідно розробляти дієві системи управління якістю та безпечністю продукції - НАССР, ISO 22000, BRS Global Standard, IFS.
 

Декан факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК, д.т.н., проф.
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook