Цьогорічні випускники кафедри військової підготовки прийняли військову присягу на вірність українському народові

28 липня 2023 року
  Сьогодні, 28 липня 2023 року, черговий випуск майбутніх офіцерів запасу, які навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України, прийняли військову присягу на вірність українському народові. Серед них – студенти НУБіП, Білоцерківського НАУ, Уманського НУС та інших вишів.

  Символічно, що цей урочистий момент співпав з святкуванням Дня української державності.
  Вже другий рік поспіль українці відзначають це свято в нелегкі часи війни, вітаючи нове поповнення офіцерського корпусу, відзначив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Відстоювати цю державність – обов’язок і честь для кожного громадянина України. Наш народ мужньо боронить свою свободу, суверенітет та територіальну цілісність країни.

  Не зраджуйте правді, добру та честі! Відповідайте новим вимогам та викликам часу, навчайтеся та захищайте, напучуючи молодих офіцерів в царині військової професії, підкреслив начальник кафедри, полковник Валерій Шевчук.

  Урочистий стрій освятив священник ПЦУ отець Миколай.

 

  Розділити радість з своїми вже дорослими дітьми, які за якийсь місяць будуть атестовані на первинне офіцерське звання «молодший лейтенант запасу», до столичного Голосієва завітали і їхні батьки та близькі.

 

 

 

 

 


Ігор РАДІОНОВ,
заступник начальника кафедри

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook