Магістратура – надійні шанси на успішну професійну карєру

24 липня 2023, 16:20

 Вітаю! Я Дзень Юлія.

 

Бажання знати кілька іноземних мов мене цікавило ще у школі. Особливо цікавою видалася думка канадського психолінгвіста Франка Сміта: «Знання однієї мови дозволяє ввійти в коридор життя, знання двох мов – відкриває вам усі двері у цьому коридорі». Це стало моїм внутрішнім покликанням, стимулом вивчати мови. Особливу любов у своєму серці я завжди відчувала до англійської, тому й вирішила вивчати її у НУБіП України

 

 

Пройшло чотири роки з того часу, як я вперше опинилася в аудиторіях університету і вже у цьому навчальному році я здобула ступінь бакалавра за спеціальністю 035 Філологія зі спеціалізації 035.041 Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська) на кафедрі романо-германських мов і перекладу.

 

Я вирішила на цьому не зупинятися й обрала магістратуру в рідному Університеті: НУБіП України. Кожен свідомий того, що магістратура відкриває перед нами великий спектр можливостей, дає змогу стати справжнім професіоналом. Зокрема, програми магістратури спрямовані на розвиток різних навичок, таких як аналітичне мислення, креативність, лідерство та комунікація, що поліпшують професійну привабливість майбутнього перекладача. Також найчастіше саме у магістратурі, зокрема у філології програма ґрунтується на загальнонаукових засадах, сучасному досвіді теорії і практики філології та перекладу, орієнтує на актуальні спеціалізації, в межах яких можлива професійна та наукова діяльність. І саме тут є можливість спеціалізуватися на певній сфері, що дозволяє глибше вивчити конкретний предмет і отримати спеціалізовані знання.

 

Варто згадати, що кандидати на посаду зі ступенем магістра мають конкуретні переваги на ринку праці, оскільки, отримавши ступінь магістра, можна автоматично отримати більші шанси на успішну кар’єру, особливо якщо людина прагне обіймати високі керівні посади.

 

Я твердо переконана, що вступ до магістратури є важливим кроком у поглибленні своїх знань, досягненні карєрних цілей та впровадження позитивних змін у житті. Протягом всього періоду навчання мене справді навчали професіонали своєї справи, досвідчені викладачі, які завжди готові були допомогти та поділитися своїм досвідом. Саме тому я хочу й надалі здобувати в Університеті нові знання та навички і стати справжнім професіоналом.

 

  Дзень Юлія,

вступник

до магістратури 2023 року

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook