Олена Шивчук після Дня відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті остаточно вирішила: НУБіП, спеціальність «Журналістика»!

26 липня 2023 року
  Олена Шивчук – випускниця Голованівського ліцею імені Тараса Шевченка в Кіровоградській області, також випускниця Голованівської школи мистецтв за класом сольного співу. Олена впевнено вибрала наш заклад – спеціальність «Журналістика». Ми поставили кілька питань, коли Олена Шивчук завітала на кафедру журналістики та мовної комунікації.

 

  • Олено, Ви одна із перших наших абітурієнтів, які відразу вирішили – НУБіП! Поділіться своїм думками щодо впевненого вибору, можливо Ваші міркування допоможуть вступникам, які ще вагаються…

Обрала НУБіП для навчання за порадою своєї сестри. Дуже багато разів бувала в університеті та чула позитивні відгуки, що мене вразило. Останнім поштовхом був День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті 6 квітня цього року. Тоді я вже остаточно вирішила, що вступатиму саме в НУБіП.

  • Чим Вас привабила журналістика?

Журналістика – це одна з тих професій, яка потребує постійного контакту з людьми. Особисто для мене це здобуття нових знань та вдосконалення вже набутих навичок. Знайомі та друзі кажуть, що я відкрита до людей, можу знайти спільну мову будь з ким і саме ці якості я хочу вдосконалити, розвинути. Я впевнена, що це завжди допоможе в житті.

  • Що, на Вашу думку, є запорукою успішної кар’єри в журналістиці?

— Запорука успішної кар’єри в журналістиці є почуття, те як ти можеш відчути ту чи ту інформацію та подати її суспільству.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

— Одна з моїй найголовніших мрій – робити музику, стати одною з українських відомих постатей в сфері музики. Але пам’ятайте, це лише мрія, яку я з часом перетворю в ціль.

Розмову вела Марина Навальна,
в.о. завідувача кафедри журналістики та мовної комунікації

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook