Аліна Ткаченко вступає на "Управління персоналом": "Ніколи не пізно обирати інший шлях"!

21 липня 2023 року

Вже стали традиційними інтерв’ю викладачів кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету з вступниками – майбутніми управлінцями організацій і підприємств, керівниками закладів освіти, які проходять в теплій, дружній атмосфері. Не стала виключенням і сьогоднішня зустріч. Невеличке інтерв’ю погодилась дати наша майбутня студентка, яка вирішила змінити спеціальність і долучитись до нашої НУБіПівської родини.

Розкажіть, будь-ласка, щось про себе.

Добрий день, мене звати Аліна Ткаченко. Мені 20 років і в цьому році я закінчила Український державний університет ім. М.П. Драгоманова, де отримала знання і диплом, щоб стати вчителем української/англійської мови та літератури. Мені завжди подобалась мова у всіх її проявах, тому хотілось заглибитись у її вивчення.

І хоча я безмежно вдячна своєму університету, але зрозуміла, що хотіла б стати на інший професійний шлях, а саме поступити на спеціальність 073 «Менеджмент», освітню програму «Управління персоналом».

На третьому курсі я працювала у сфері обслуговування і мені настільки сподобалось комунікувати з людьми на роботі, що зрозуміла: час змінювати спеціальність та рости саме в цій галузі.

В Україні стільки університетів, а Ви плануєте вступати саме до нашого. Чому Ви вибрали саме НУБіП України?

Ще в 2019 році при вступі на бакалавра я читала про всі університети нашої країни, але читати – не бачити на власні очі, тому вибрала той, який чудово знала; але часи змінюються, і тепер я вже знаю деяких випускників НУБіП України, які чудово відгукувались про власний університет, як з точки зору освітньої програми, так і щодо науково-педагогічних працівників; була в стінах закладу, споглядала світлі великі коридори, навчальні аудиторії, мальовничу територію.

Останнім, але одним з важливих, переконанням до вступу стало моє знайомство із завідувачем кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету, професором Сергієм Олеговичем Кубіцьким. Я щиро вдячна за його підтримку та пояснення організаційних питань, адже вже під час розмови було зрозуміло, що всі його студенти, теперішні й майбутні, в надійних руках.

Поговоримо про життєві цінності. Скажіть, чи маєте Ви життєвий девіз і як саме він звучить?

Я ціную в людях їхню унікальність: що саме пройшла ця людина, щоб стати такою, яка вона є зараз, – завжди захоплювало. А якщо говорити про девіз, то, мабуть, він звучав би так: «Доброта – не слабкість, проявляйте її частіше» (усміхається).

Усім нам потрібні якісь заняття чи ритуали для зняття стресу. Якими хобі Ви займаєтесь, щоб наповнитись енергією?

Я дуже люблю читати книги, відвідувати цікаві історичні місця одна або з маленькою компанією. Танцюю для душі, декламую вірші (раніше на конкурсах, зараз – для себе), а ще люблю жартувати і бачити, як сміються інші (усміхається).

Це чудова можливість відволіктись, розслабитися, зменшити тривожність і насолоджуватись життям.

Як вважаєте, освітня програма «Управління персоналом» допоможе Вам у подальшій кар’єрі?

Твердо скажу, що «так». Адже потрібно планувати шлях до мрій, щоб вони ставали реальністю. Спеціальність 073 «Менеджмент» на освітній програмі «Управління персоналом» кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України стане зав’язкою моєї  історії.

Шановна Аліно, колектив кафедри управління та освітніх технологій
бажає Вам цікавого і легкого навчання, щоб збулися всі Ваші задуми і сподівання
під мирним українським небом!

 

Інтерв’ю провів завідувач кафедри управління та освітніх технологій
Сергій Кубіцький

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook