Аделіна Кошіль планує продовжити навчання у магістратурі на ОП «Облік і аудит»

20 липня 2023 року
    Аделіна Кошіль у цьому році завершила навчання на світньому ступеню "Бакалавр" за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит») на економічному факультеті в НУБІП України. Ступінь молодшого спеціаліста здобувала у Лубенському фінансово-економічному коледжі. Підготовка до вступу в магістратуру проходила паралельно із участю у Всеукраїнському творчому конкурсі наукових робіт. На конкурсі Аделіна виборола ІІІ призове місце, не зважаючи на те, що в ньому брали участь здобувачі як першого (бакалаврського) так і другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітніми програмами галузі знань «Управління та адміністрування». З Аделіною поговорили про поточні справи та плани на майбутнє.

       — Що стало причиною вибору продовжувати навчання саме в НУБіП України? 

Після закінчення коледжу постало питання про вступ до вищого навчального закладу. Ознайомившись з декількома університетами, прочитавши багато схвальних відгуків щодо НУБіП України, почувши рекомендації знайомих, які тут навчались, зробила висновок: хочу навчатися саме в цьому університеті!
  

     — Чим Ви захоплюєтеся?

У свій вільний час я займаюся хореографією, люблю читати художню літературу та переглядати науково-фантастичні фільми. Також я намагаюся весь час поглиблювати свої знання у сфері веб-дизайну, малюванні та вивченні іноземних мов. 

      — Які у Вас очікування від навчання?

Хочу закінчити магістратуру за спеціальністю «Облік і оподаткування», освітня програма «Облік і аудит», продовжити навчання за кордоном та знайти цікаву, престижну роботу, щоб працювати заради майбутнього України.

Розмову провела Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook