Журналістка телеканалу «Київ» Олександра Кулібаба продовжить навчання у магістратурі за спеціальністю «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

16 липня 2023 року
   На спеціальностях механіко-технологічного факультету формуються фахівці, які не лише володіють знаннями та уміннями, оперативно орієнтуються в динаміці змін та в інформаційному просторі, але й спроможні критично і творчо мислити. Вступниця до магістратури Національного університету біоресурсів і природокористування України, на спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», Олександра Кулібаба, яка нещодавно опанувала освітній ступінь «Бакалавр» на денній формі навчання вказаної спеціальності, підкреслює той факт, що факультет здатний готувати інженерного і транспортного фахівця, як творчу, всебічно розвинуту особистість.

 Маючи високі показники навчання в бакалавраті, зафіксовані дипломом з відзнакою, успішно і наполегливо виконуючи обов’язки старости академічної групи, Олександра, паралельно, звернула увагу на фах журналістики і, наразі, працює репортером телеканалу «Київ».
- Олександро, ви збираєтесь вступати, до магістратури і продовжити навчання, на спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», при цьому працюєте у сфері журналістики. Чи вагалися ви між транспортом і журналістикою, в межах пріоритетності, для подальшої освіти?

- Ні, сумнівів не було. Я свідомо і виважено, прагну опанувати освітній ступінь магістра, за освітньою програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Мені подобається логістична діяльність та транспортна інфраструктура. Також, мені подобається бути щодня, у потоці найважливіших новин світу. Ще після другого курсу бакалаврату, я зрозуміла, що зможу поєднати навчання із ще одним своїм улюбленим напрямком – журналістикою, який мені, також, дуже подобається. Поряд, з дослідженням операцій у транспортних системах, я проходила курси журналістської майстерності, організовані телеканалом «1+1». Я годинами вчилася писати новини, знімати сюжети, та постійно моніторила інформаційні сайти. На теперішній час, я впевнена, що займаюсь улюбленими заняттями. До речі, диплом бакалавра - транспортного фахівця, я захистила у День журналіста.
- Олександро, бажаємо вам успіхів і подальших звершень, у побудові власної особистості, на користь університету і нашої держави. Чекаємо вас, у спільноті магістрів механіко-технологічного факультету. Миру та швидкої Народної Перемоги!

 

Розмову провів Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook