Ідіть назустріч коханню

18 лютого 2015 року

Ось уже 17 століть поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року – День святого Валентина. Цей день називають днем закоханих. Цього дня навіть повітр’я сповнене коханням. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом і допомагають зустрітися половинкам, які загубилися серед юрби.
Всі вже знають, чому 14 лютого вважають Днем закоханих. Але хто знає що-небудь про “найдавнішу валентинку”. Наприкінці ХІІІ ст. набуло популярності надсилати романтичні послання коханій людині. Найдавніша валентинка зберігається у Британському музеї в Лондоні. Ця листівка підписана герцогом Орлеанським Чарльзом 1415 року. Водночас, він був ув’язнений і таємно відправив послання-кохання своїй дружині.
Відсвяткували свято і наші студенти, які проживають у гуртожитку. На цьому вечорі ми обрати найніжнішу, найпривабливішу, найінтелектуальнішу, найчарівнішу дівчину, яка стала Валентиною цього вечора. Також всі разом обрали найвродливішого, наймужнішого Валентина.
Свято було наповнене музикою, конкурсами і хорошим настроєм. Суддями вечора були: Шевців М. М., Лещук В.І. і Данилів В.М. Ведучими нашого свята були Войчак Лідія і Качур Сергій. Наші пари з радістю брали участь в конкурсах, а в кінці кожна отримала свій титул. Активними були і наші глядачі, які підтримували конкурсантів.
Тому, ідіть назустріч коханню, і хто знає, можливо, сьогодні стріла Амура раптово наздожене вас і ваше серце ніколи не буде самотнім!
Кохайте і будьте коханими!


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook