Яна Лозицька – випускниця Ніжинського фахового коледжу – продовжуватиме навчання в НУБіП України за освітньою програмою «Облік і аудит»

13 липня 2023 року
  Цього тижня мала можливість поспілкуватись з випускницею Ніжинського фахового коледжу Яною Лозицькою. Розмова відбулась дружня та щира.
  • Вітаю вас, Яно! Розкажіть, будь ласка коротко про себе. Чому Ваш вибір припав на Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Про НУБіП України я знала іще зі школи, мріяла вступити саме сюди. Так вийшло, що пішла навчатися після 9 класу до Ніжинського фахового коледжу і не на хвилинку не пошкодувала, хоча було дуже багато різних варіантів, але мені підказало моє серце, що я маю навчатися саме там. Саме цей навчальний заклад мене іще більше підштовхнув надалі навчатися в НУБіП України, бо є його структурним підрозділом і тісно співпрацює з ним. А ще дуже важливо, що Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до десятки лідерів закладів вищої освіти України, а також займає 4-е місце серед столичних вузів та 4-е місце серед освітніх установ України за версією міжнародного рейтингу Webometrics-2023. Переглянувши відомості про цей вищий навчальний заклад я із впевненістю можу сказати, що хочу та буду пробувати свої навики та знання при вступі. Впевнена, в мене все вийде!

  • Що стало вирішальним у виборі освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування»?

— З дитинства рідні та близькі мені говорили йти шляхом моєї тітки та сестри в медицину. Але душа не лежала до цього ремесла, бо на мою думку цей вибір професії має подобатись тобі всім серцем, тільки тоді ти станеш справжнім майстром своєї справи. Переглядаючи професії, які б могли мене зацікавити я зупинилась на обліку і оподаткуванні, згадала, що моя бабуся за фахом бухгалтер і мені б дуже хотілось спробувати себе в цьому. Почала занурюватись в навчання і зрозуміла, що мені подобається, і це саме та спеціальність, яка мені потрібна. Здобула відмінні знання у коледжі та отримала диплом з відзнакою. Для мене це ще один етап, який я пройшла з гордістю та захоплена своїм ремеслом.

  • Що Ви очікуєте від навчання та студентського життя в НУБіП України?

— Надіюсь дізнатися іще більше цікавого та нового для мене із обраного напрямку навчання. Поглибити та удосконалити свої знання з обліку та оподаткування і звичайно насолоджуватись студентським життям, заводити нові знайомства, бути активною та талановитою студенткою мого майбутнього навчального закладу.

  • Які маєте захоплення та вподобання крім навчання?

— Маю багато захоплень та хобі. У вільний час пишу власну поезію, маю збірку творів та отримала безліч дипломів і нагород за свою творчість. Танцюю (відвідувала гурток народних танців), в попередньому навчальному закладі була старостою екологічного гуртка «Життя в стилі ЕКО» на чолі з Савченко І.Є., яка надихала мене любити природу та бути з нею одним цілим, тому що лад та спокій навколо тебе починається в першу чергу із самого себе та твого внутрішнього стану душі. Активна, цілеспрямована та позитивна особистість. Тільки вперед для досягнення нових цілей та перемог!

  • Про що ж мрієте найбільше?

— Моя найбільша мрія, щоб закінчилась війна в нашій країні і нарешті було мирне небо над головою. Це я впевнена є найбільшою мрією зараз для всіх нас. І звичайно треба жити далі та змінювати нашу Батьківщину на краще, саме тому мрію отримати вищу освіту, знайти омріяну роботу та мати близьких і хороших людей поруч, які будуть мене надихати та підтримувати у всіх майбутніх починаннях. Дякую! Слава Україні!

  • Дякую вам, Яно, за щирість у спілкуванні. Ви цікава та творча особистість. Маю надію, що успішно пройдете всі випробування вступної кампанії та долучитесь до студентської родини економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Бажаю щоб ваші мрії здійснились!


Розмову вела Любов ГУЦАЛЕНКО,
професор кафедри обліку та оподаткування

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook