Звітує Ніжинський агротехнічний інститут

17 лютого 2015 року

     17 лютого 2015 року у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» значимий день, оскільки про діяльність навчального закладу за 2014 рік та завдання на 2015 рік доповідає від імені всього колективу співробітників та студентів в.о. директора, доцент Лукач Василь Степанович

     Серед гостей ректор НУБіП України, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович, нещодавно обраний головою Асоціації аграрних вищих навчальних закладів України. Перерізана червона стрічка відкрила двері в оновлене приміщення студентської їдальні, де на всіх чекають смачні обіди, заварна кава, свіжа бринза, а ще нові красиві меблі та висока якість обслуговування. Тож скажемо щире спасибі усім тим, хто у стислі строки самовіддано трудився на відновленні їдальні. І насамперед щирі слова вдячності директору, адміністративно-господарській частині, ініціативним і творчим викладачам та студентам.

     

     Далі зустріч продовжилася у ще одному інноваційному проекті, виконаному в інституті протягом жовтня-листопада 2014 року, – котельні, яка працює на твердих видах палива, забезпечує теплом навчальні корпуси і сприяє здешевленню оплати послуг теплопостачання. Крім того, навчальний заклад має дві лінії з виготовлення пелетів, що виробляють альтернативне паливо в достатніх обсягах на власні потреби. 

     Приємно відзначити, що ось у такі визначальні моменти в житті інституту з нами не лише наш університет, а й очільники району: в.о. голови Ніжинської районної державної адміністрації Батрак Сергій Анатолійович, голова Ніжинської районної ради Бузун Олег Віталійович

     Звіт в.о. директора Лукача В.С. про діяльність ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» у 2014 році та завдання колективу на 2015 рік продемонстрував значну роботу, виконану керівництвом, співробітниками та студентами інституту протягом 2014 року в різних сферах, та визначив основні заходи та завдання з розвитку навчального закладу у 2015 році.

     

     Під час обговорення звіту у своєму виступі ректор НУБіП України Станіслав Миколайович високо оцінив діяльність інституту у 2014 році, коротко зупинився на стратегії розвитку університету, зокрема визначив його статус як університету європейського типу, який, проте, шанує національні українські традиції.

     Також Станіслав Миколайович визначив важливість якості навчальної та наукової роботи, окремо зупинився на недопущенні проявів хабарництва.

     Насамкінець ректор побажав адміністрації навчального закладу, викладацькому та студентському колективам подальшого розвитку та упевненого руху в майбутнє, добра та злагоди.


Толочко Світлана Вікторівна,
заступника директора з навчально-виховної роботи

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook