11 січня 2015 року відбулося перше засідання Ради молодих вчених гуманітарно-педагогічного факультету

11 лютого 2015, 21:56

 Засідання Ради молодих вчених

       11 січня 2015 року відбулося перше засідання Ради молодих вчених гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України до складу якого увійшли аспіранти, докторанти, здобувачі, науково-педагогічні кадри факультету, які є особами віком до 35 років.
Відкриваючи засідання декан факультету Василь Дмитрович Шинкарук підтримав молодих вчених та окреслив основні напрями діяльності, зазначив, що завдяки нашій співпраці та спільними зусиллями, ми вийдемо на новий рівень діяльності факультету. Обговорюючи шляхи інтеграції освітніх і наукових процесів, підвищення якості наукових досліджень, ним було запропоновано залучати нових членів та сприяти якісній підготовці молодих вчених.
        На засіданні були винесені питання щодо виборів голови Ради молодих вчених, його заступників та секретаря. Члени Ради одностайно підтримали кандидатури голови Олександра Прохорчука, заступників Артема Демиденка та Севіль Халілову. Секретарем Ради обрано Ярославу Калмикову.
  
        В ході засідання новим складом було затверджено положення про Раду молодих вчених, аспірантів та здобувачів гуманітарно-педагогічного факультету. По завершенню, новообраний голова Ради окреслив найближчий план дій, визначив основні завдання та побажав успіхів новоствореній Раді.
 
Секретар Ради Ярослава Калмикова
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook