Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології отримали сертифікат на покупку біопрепаратів для захисту рослин «Жива Земля»

15 червня 2023 року

  З нагоди 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України та відкриття навчально-науково-виробнича лабораторії моніторингу пестицидів у технологіях захисту рослин на кафедрі ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин компанія БТУ-ЦЕНТР подарував університету сертифікат на суму 30 тис. грн.

  На цю суму працівники факультету мали змогу замовити будь-яку органічну продукцію — якісні добрива й сільськогосподарські біопрепарати для боротьби зі шкідниками та хворобами рослин «Жива Земля».

 

  БТУ-Центр це:

  • Один із 25% найбільших виробників біопрепаратів світу
  • 18 років у сільському господарстві (з 2005 року)
  • Понад 67 зареєстрованих продуктів: PK-мобілізатори, біостимулятори, інокулянти, мікоризні препарати, деструктори, біоприлипачі, біопрепарати для захисту (біофунгіциди і біоінсектициди) та живлення, біопрепарати для тваринництва
  • 4 млн га орних земель — площа, на якій щорічно застосовують біопрепарати компанії
  • Близько 24% аграріїв зі всієї України використовують біопрепарати БТУ-ЦЕНТР, зокрема KERNEL, МХП, UKRLANDFARMING, ЕПІЦЕНТР К, КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП, ТАС АГРО, ВІТАГРО, АСТАРТА-КИЇВ та ін.

 

  Слід зазначити, що співпраця розпочалася з 2018 року, коли було заключено договір про співробітництво та організацію взаємовідносин між факультетом захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України й ТД «БТУ-Центр». Договір передбачав ефективне забезпечення співпраці, а саме – фахову практичну підготовку фахівців у сфері новітніх біотехнологій, залучення провідних фахівців підприємства до читання лекцій студентам університету, майбутнє працевлаштування випускників та інше. 

 

  Спецілісти компанії БТУ-Центр на постійній основі проводять для студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології гостьові лекції. Наприклад, 5 квітня 2023 року пройшла лекція для студентів 2-3 курсів ОС «Бакалавр» спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» на тему «Ефективний захист рослин від хвороб». Лекцію провела дослідник компанії із захисту рослин Юлія Миронова, де студенти дізналися про механізми дії біологічних фунгіцидів, ефективність біологічного захисту рослин від хвороб та вплив на них різних факторів. На гостьовій лекції була присутня керівник відділу персоналу Ірина Самайчук, яка висвітлила умови стажування в компанії з подальшим працевлаштуванням і кар’єрним ростом. Ірина підкреслила, що діловими якостями претендента повинні бути бажання працювати в команді, вчитися та опановувати сучасні знання, позитивним є володіння іноземною мовою.
  БТУ-Центр працевлаштовує студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології даючи можливість випускникам спеціальностей отримати перший досвід роботи. За підтримки більш досвідчених колег компанія допомагає здобути фах та опанувати професією. Щорічно всі випускники, що  відповідають вимогам компанії БТУ-Центр успішно працевлаштовуються та працюють в різних підрозділах компанії. До слова, Юлія Миронова, яка працює дослідником в компанії із захисту рослин наразі є здобувачем вищої освіти ступеня доктора філософії (PhD) освітньо-наукової програми 202 «Захист і карантин рослин».

.

  Окрім того, 15 червня 2023 року студенти 3 курсу спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» Дмитро Мазурак та Владислав Бойко проходять практичне навчання в БТУ-ЦЕНТР, знайомляться із проявленням хвороб в технологіях захисту рослин з використанням біопрепраратів. Під час проходження практики студенти виконують завдання поставлені для виконання кваліфікаційної бакалаврської роботи.

  Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології щиро вдячний БТУ-Центр за довіру та можливість для наших працівників й студентів спробувати вашу продукцію! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Наталія Батрак 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook