ЕКСКУРСІЯ ДО ЛОГІСТИЧНОГО ЦЕНТРУ

8 червня 2023 року
Для студентів спеціальності Транспортні технології надзвичайно важливим є знайомство з роботою логістичного центру. Адже саме там до послуг клієнтів представлені всі види транспорту для перевезення великогабаритних і малогабаритних вантажів. Залежно від особливостей і термінів доставки працівники будують маршрути, організовують перевезення авто-, авіа-, залізничним транспортом або морським.
Саме тому екскурсія в логістичний центр стала захоплюючим та пізнавальним досвідом для студентів спеціальності Транспортні технології Боярського фахового коледжу. Студенти побачили як працює сучасна система постачання та логістики.
З перших хвилин перебування у логістичному центрі вони відчули особливу атмосферу динаміки та організації, побачили рух різних видів транспорту, що характеризує цей простір: вантажні підйомники, вилочні автомобілі та робочі процеси, що тривають навколо них.
Один із найцікавіших етапів екскурсії – це відвідування складського приміщення. Студенти побачили, як на полицях та в контейнерах зберігаються товари і як вони організовані згідно з концепцією «місця для кожного товару і кожен товар на своєму місці»; як працівники для оптимізації процесів зберігання та відправлення товарів використовують різні технології, включаючи автоматизовані системи складського управління.
Інший цікавий аспект екскурсії – це спостереження за процесом пакування та маркування товарів перед їх відправкою. Щоб забезпечити безпеку під час транспортування працівники, використовуючи спеціальні матеріали та методи, ретельно пакують товари; як товари маркуються та відслідковуються за допомогою сучасних технологій - штрих-кодів та RFID-міток; Студенти побачили як координуються різні етапи постачального ланцюжка - від прибуття товарів на склад до їх відправлення клієнтам; особливості взаємодії логістичного центру з постачальниками, перевізниками та клієнтами для забезпечення швидкої та ефективної доставки товарів.
Екскурсія надала унікальну можливість не тільки побачити логістичний процес на практиці, поспілкуватися з фахівцями, які працюють у цьому секторі, але й дізнатися про нові технології та інновації, які використовуються в логістиці, а також про виклики та можливості, з якими стикаються професіонали цієї галузі.
Відвідування центру стало незабутнім досвідом, який допоможе краще розуміти та оцінювати важливості логістики в сучасному світі; побачити, як теорія перетворюється на практику і надихає на подальші дослідження та кар’єрний розвиток у цій захоплюючій галузі.
Альона Петрович, студентка групи ТТ-20
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook