Завершення семестрового контролю знань студентів механіко-технологічного факультету

9 червня 2023 року
   Сесійний період – відповідальна пора для всіх студентів. На цьому етапі, кожен здобувач вищої освіти, зобов’язаний продемонструвати свій рівень засвоєння семестрового навчального матеріалу, висвітлити градієнт своєї компетентності, в опануванні запланованих дисциплін та підтвердити свій обраний вектор розвитку майбутнього фахівця.
   В час, сплюндрований повітряними тривогами, по всій території нашої держави і всупереч наслідкам військової агресії ворога, на сьогоднішній день можна впевнено констатувати вагомий факт, в освітньому середовищі механіко-технологічного факультету – успішне завершення семестрового контролю знань, який тривав з 8 травня до 7 червня поточного року.

    Дякуючи організованості викладацького колективу та студентської спільноти, під час сесійного періоду проведено 141 екзамен та 11 заліків.
  З самого початку семестру, психологічні напруження, викликані віроломними діями ворога, знівельовані потужною наполегливістю молодих людей, не впасти духом та не зраджувати амбітним планам освітнього розвитку. Заняття, вимушено проводилися, у змішаному форматі, але очна складова такого підходу, слугувала дієвим інструментом, для відпрацювання студентами всіх запланованих лабораторних і практичних робіт та якісного засвоєння лекційного матеріалу. Паралельно, студенти провели активну діяльність, на електронній навчальній платформі університету.

   Виконання студентством семестрового навчального плану, яскраво демонструють показники весняної сесії. Заліки і екзамени складали 546 здобувачів вищої освіти факультету. За результатами сесії, факультет має 82 відмінники, знання 312 студентів оцінені на рівень «добре», задовільні оцінки мають 116 студентів та 36 здобувачів вищої освіти, доопрацьовують навчальний матеріал і будуть складати сесійний контроль у додаткові відомості.
   Із восьми здобувачів вищої освіти факультету, які наразі, боронять нашу державу у лавах Збройних сил України, дистанційно склали сесію – 7 студентів, також, згідно погодження з військовим керівництвом – 1 студент, склав сесію, в очному форматі.

   Для шістнадцяти студентів, які вимушено перебувають за кордоном – семестровий контроль знань, проведено дистанційно. Після кожного дистанційного заходу, обов’язково, в режимі он-лайн, проводилася співбесіда викладачів із студентами, де визначалася остаточна оцінка знань кожного здобувача вищої освіти. Якщо, у визначений час, деякі студенти мали непередбачувані проблеми, з підключенням до екзамену – за взаємним погодженням, для них встановлювався додатковий час контролю та організовувалися додаткові співбесіди.
   Механіко-технологічний факультет висловлює вдячність викладачам університету, задіяним в освітній діяльності майбутніх інженерів та транспортних фахівців, за професіоналізм та майстерність. Дякуємо студентам, за виваженість, стійкість і відповідальність.
   Наша непохитність і вірність дій зміцнюють моноліт нашого університету, нашої держави. Перемога, обов’язково, буде за нами!
 

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook