Пархоменко Марія з Київщини бажає продовжити династію ветеринарних лікарів, отримавши вищу освіту на ветеринарному факультеті НУБіП України

2 червня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   – Мій дідусь, мама, тітка, хрещена мама – ветеринарні лікарі! З раннього дитинства зі мною поруч багато різних тварин, яких я дуже люблю. На жаль, тварини хворіють і потребують допомоги фахівців. Тож не дивно, чому я вирішила стати ветеринаром.

   – Звичайно, люди цієї професії важливі не тільки як лікарі для тварин. Вони перевіряють продукти тваринного походження: молоко, м’ясо та інші, що йдуть на стіл людині, а також корми, які згодовують сільськогосподарським і домашнім тваринам. Без перевірки ветеринарним лікарем жоден продукт не буде дозволений до продажу. А за потреби, вони нададуть допомогу і людині.

   Отже, ветеринар – дуже важлива, потрібна та добра професія. Вона вимагає від людини уваги, співчуття, розуму. Я обов’язково вступлю на навчання на факультет ветеринарної медицини НУБіП України та стану ветеринарним лікарем, бо точно знаю, що здобути фах ветеринара – це отримати універсальну професію!

Розмову провела Марія Куліда,
доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook