DAAD ERASMUS+

29 травня 2023 року
З 24 по 26 травня 2023 року у Вінницькому національному аграрному університеті відбувся тренінг для викладачів аграрних університетів та коледжів в рамках проєкту DAAD в рамках Еразмус+ під назвою "Підтримка цифровізації українських аграрних університетів".
Організатори заходу: Вінницький національний аграрний університет (ВНАУ) в Україні, Nieky van Veggel з Writtle University College в Великобританії та Університет прикладних наук Вайенштефан-Трісдорф (HSWT) в Німеччині.
DAAD (Німецька академічна обмінна служба) є організацією, що сприяє міжнародному співробітництву у галузі освіти та досліджень. DAAD надає підтримку студентам, викладачам, науковцям та університетам з різних країн через програми стипендій, обмінів та фінансову допомогу. Організація пропонує можливості навчання, досліджень та академічного обміну між Німеччиною та іншими країнами.
DAAD грає важливу роль у підтримці українських студентів, викладачів та дослідників, які бажають отримати освіту чи проводити дослідження в Німеччині, а також в розвитку академічних зв'язків між українськими та німецькими університетами.
Учасниками від нашого коледжу були викладачі циклової комісії інформаційних технологій та фізико-математичних дисциплін Ірина СЕМЕНЮТА та Олександр МАГДИБОР.
З вітальним словом до учасників заходу звернувся кординатор проєкту професор Ральф ШЛАУДЕРЕР, віце-президент з академічної національної та міжнародної безперервної освіти, керівник Академії та Міжнародної школи HSWT, який зазначив, що головним завданням зустрічей є зміцнення співпраці між вишами, опрацювання таких важливих для науковців практичних навиків, які застосовують закордонні університети-партнери.
Головним спікером воркшопу був Nieky van Veggel, старший викладач Writtle University College в Великобританії, який ознайомив з цифровими підходами для навчання, зосередив увагу на навчанні і оцінці, розвитку компетенцій здобувачів освіти через використання у навчанні проєктної діяльності.
Також учасники тренінгу мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою університету, відвідати візитівку міста Вінниця - Національний музей-садибу М.І. Пирогова та Історико-меморіальний комплекс пам’яті жертв нацизму (одне із найзагадковіших місць в Україні з часів Другої світової війни).
Щиро дякуємо керівникам та організаторам проєкту за можливість стати частиною DAAD.
 
Ірина СЕМЕНЮТА, викладач
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook