Здобутки та перспективи гуманітаріїв: відбулося урочисте розширене засідання вченої ради з нагоди 125-річчя НУБіП України

26 квітня 2023 року

 З нагоди 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося урочисте розширене засідання вченої ради, на якому бути присутні члени Ради роботодавців факультету, ветерани факультету, викладачі та студенти.
У вступному слові декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька зазначила, що уже третій рік наш університет функціонує в надскладних умовах. Розв’язана повномасштабна війна росії проти України посилила й розширила виклики, які вже ми отримали за два роки пандемії. Але ми працюємо! Ми розвиваємося! Завдяки мужності українського народу, силі і мотивованості ЗСУ.

 

Голова вченої ради акцентувала присутніх на здобутках факультету, який наступного, 2024 року, святкуватиме своє століття від дня заснування, та визначила завдання в освітній, наукові, міжнародній діяльностях на найближчий період.

Учасниками урочистого засідання стали члени вченої ради факультету, провідні науковці, ветерани факультету, його випускники, студенти, роботодавці. Від Ради роботодавці на поважному зібранні були присутні Полякова Віталія Іванівна, директор гімназії № 109 ім. Т.Г. Шевченка Печерського району м. Києва; Білецька Ірина Володимирівна, директор Інклюзивно-ресурсний центр № 1 Голосіївського району м. Києва; Авраменко Таміла Олексіївна, Директор еколого-природничого ліцею № 116 м. Києва; Шило Сергій Леонідович – директор ТОВ «ШИБАС»; Хоменко Тетяна Олексіївна – Комерційний директор групи компаній БТУ-центр України; Міщенко Сергій Олександрович, Голова ТОВ «ІЛТА»; Діденко Алла Олексіївна, журналіст, головний спеціаліст відділу комунікації Департаменту інформаційної політики, комунікації та протокольних заходів Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини; Гук Лариса Миколаївна, журналіст, Президент спілки аграрних журналістів України; Кучук Світлана Юріївна – директор школи І-ІІІ ступенів № 9 Оболонського району м. Києва та інші. Кожен з них – не тільки успішна і перспективна людина у своєму бізнесі, кожен з них переймається майбутнім нашої країни, нашого університету та факультету.
Інна Миколаївна від імені всього колективу привітала присутніх з ювілеєм та розпочала церемонію вручення відзнак.

 

 

З нагоди 125-річчя від дня заснування НУБіП України Нагороджено членів колективу: науково-педагогічних працівників почесними грамотами НУБіП України, подяками НУБіП України, грамотами декана гуманітарно-педагогічного факультету, студентів-переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт – дипломами; активних студентів – грамотами декана гуманітарно-педагогічного факультету. Інна Миколаївна вручила відзнаку заслуженому працівникові НУБіП України Валентині Гнатюк, яка 58 років попрацювала в нашому університеті.

 

Вручено атестат професора докторові філологічних наук заступникові декана, професорові кафедри журналістики та мовної комунікації Світлані Харченко, атестат доцента – кандидатові педагогічних наук завідувачеві кафедри фізичного виховання Миколі Костенкові.

З вітальним словом з нагоди 125-річчя від дня заснування НУБіП України від Ради роботодавців виступила Віталія Полякова. На знак вдячності за плідну співпрацю вона вручила деканові Інні Савицькій картину.

Урочисту атмосферу доповнили музичним подарунком від тріо «ТоНіКа» кафедри культурології в складі Ірини Майданюк, Ірини Литвиненко, Тетяни Симоненко.

На розширеному засіданні вченої ради розглянуто й інші важливі питання.

Світлана Гейко,
секретар ученої ради гуманітарно-педагогічного факультету


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook