Урочисте засідання вченої ради ННІ лісового і садово-паркового господарства з нагоди відзначення 125-річчя НУБіП України

25 травня 2023 року
Киів, НУБіП України

     З нагоди відзначення ювілею 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося урочисте засідання вченої ради. Участь у засіданні взяли випускники, ветерани інституту, а також науково-педагогічні працівники та студенти.

    

     Засідання вченої ради розпочалося з хвилини мовчання та вшанування пам’яті загиблих героїв - студентів та випускників інституту, які віддали життя захищаючи батьківщину.

  

     У вступному слові директор ННІ лісового і садово-парковго господарства Роман Василишин акцентував увагу на славній історії інституту, яка бере свій початок з 1840 року. Директор відмітив здобутки інстуту, згадав важливі періоди життя інституту в минулому та ветеранів, які взяли участь у засіданні. Також директор наголосив, що запорукою майбутнього успіху є якісне навчання, відбір мотивованих студентів, спільна наукова, практична та міжнародна діяльність.

   

    З вітальним словом виступив декан лісогосподарського факультету (1992-1993 р. та 1998-2003 р.), директор інституту (2001-2002 р.) – Віктор Мельхіорович Маурер, який згадав цікаві моменти свого студентського життя та історії студентства у період його керівництва. Віктор Мельхіорович зазначив, що своїм життєвим успіхом він зобов’язаний знанням і вмінням отриманим під час навчання на лісогосподарському факультеті. Віктор Маурер наголосив, що в основі успіху лежить якість освіти.

       Після виступів перейшли до відзначення кращих працівників та студентів та вручення їм відзнак. Подяку за заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України та з нагоди 125-річчя з дня заснування НУБіП було вручено: Олександру Лесніку – старшому викладачу кафедри таксації лісу та лісового менеджменту; Ганні Бойко – доценту кафедри лісівництва; Сергію Мазурчуку - доценту кафедри технологій та дизайну виробів з деревини; Вадиму Приступко – майстру виробничого навчання ботанічного саду НУБіП України.

    

   За сумлінне виконання посадових обовязків та з нагоди та з нагоди 125-річчя з дня заснування НУБіП подякою ННІ лісового і садово-паркового господарства був нагороджений Гуржій Роман – завідувач Музею лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського.

     За плідну науково-педагогічну діяльність, підготовку висококваліфікованих фахівців, вагомі трудові досягнення, високий професіоналізм та з нагоди 125-річчя Університету Почесною грамотою НУБіП України нагороджені: Ольга Зібцева – доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну; Сергій Сендонін – доцент кафедри лісівництва;  Олександр Кайдик – доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій; Людмила Меженська – доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції.

    Почесною грамотою за плідну науково-педагогічну діяльність, підготовку висококваліфікованих фахівців, вагомі трудові досягнення, високий професіоналізм та з нагоди 125-річчя Університету нагороджено декана лісогосподарського факультету (2006-2011 рр.) – Олександра Бабича.

     Заступники директора з навчальної та виховної роботи ННІ лісового і садово-паркового господарства Галина Домашовець та Олександр Соваков відзначили студентів грамотами за активну життєву позицію, успіхи у навчанні та з нагоди 125-річчя НУБіП України.

     Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Олександр Бала нагородив студентів та керівників студенських гуртків дипломами за призові місця I етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. До якого були залучені студенти різних курсів та спеціальностей. Конкурсні роботи були подані за п’ятьма галузями знань.

     З вітальним словом висловив Голова ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства Ігор Мельник передавши щирі вітання науково-педагогічному колективу та побажав успіху, наукових звершень у лісівничій науці та мирного неба.

     Бажаємо усім миру та єдності, міцного здоров’я, родинного затишку і подальших трудових звершень у нашій благородній та корисній справі.

Учений секретар ННІ ЛіСПГ, Ганна БОЙКО

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook