Постерна презентація результатів магістерських досліджень на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

24 травня 2023 року

     23 травня 2023 року, відповідно до розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася постерна презентація магістерських кваліфікаційних робіт магістрів-дослідників спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Нутріціологія». Для оцінки якості проведення постерної презентації була створена комісія у складі: Лариса Баль-Прилипко, декан факультету; Наталія Голембовська, в.о. завідувача кафедри технології мꞌясних, рибних та морепродуктів; Наталія Слободянюк, Юлія Крижова – доценти цієї ж кафедри.

В умовах воєнного стану магістри, під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічних працівників,  вправно поєднували виготовлення інноваційних продуктів в умовах сучасних лабораторій кафедри технології мꞌясних, рибних та морепродуктів та проведення експериментальних досліджень, адже магістерська робота – це самостійна індивідуальна кваліфікаційна робота з елементами дослідництва та інновацій, яка є підсумком теоретичної та практичної підготовки магістрів де одним з головних завдань - проведення експериментальних досліджень.

Виконання наукових досліджень дозволяє закріпити знання, набуті студентами магістратури у процесі навчання та набути умінь і навичок необхідних для виконання професійних обов’язків.

Доповіді студентів супроводжувалися показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи та короткою доповіддю.

Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання та проходження практики на магістерських програмах. 

Лариса Баль-Прилипко привітала всіх учасників із 125 річчям НУБіП України та відмітила, що представлені магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні теми, найбільш цікавими були:

- Розробка раціонів харчування людей із захворюваннями серцево-судинної системи (Величко Іванна);

- Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на обꞌєктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінювання (Олександра Шпінь) ;

- Розроблення технології харчових продуктів з використанням гарячої ферментації (Богдан Фасій);

- Розробка технології напоїв на молочній основі для спортсменів (Олександр Потупа);

- Розробка технології безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 роки (Аліна Улятовська).

Декан факультету Лариса Баль-Прилипко відмітила підготовку комплексної кваліфікаційної магістерської роботи (внутрішньогалузей проєкт) студентами Попрійчук Богдан, Савчук Дмитро, Харченко Валерія, виконану на тему: "Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура".

Магістри у своїх доповідях, за допомогою постерів, продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.

ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗА ЦІКАВІ ДОПОВІДІ!

ДО ЗУСТРІЧІ НА ЗАХИСТАХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ!

БАЖАЄМО ВСІМ УСПІХІВ ТА ЗДОРОВ’Я!

 

Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри
технології мꞌясних, рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook