Профорієнтація від здобувача вищої освіти

23 травня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Вибір професії – гостре питання як для абітурієнтів, так і для їх батьків. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. Через незнання правил вибору професії, умов ринку праці та відсутності практичного досвіду роботи багато молодих людей обирають напрями, які не відповідають їхнім інтересам, схильностям та уподобанням. Особливим завданням постає, щоб під час проведення розмови з майбутніми абітурієнтами вони отримали достатньо достовірної інформації про заклад вищої освіти, специфіку майбутньої професійної діяльності та можливість і самостійного опановування нею.
   У рамках профорієнтаційної роботи студентка першого курсу факультету ветеринарної медицини Єлизавета Лихошва провела бесіду з учнями випускних класів в Гатненському ліцеї.

   У ході спілкування з учнями нею надана вичерпна інформація щодо умов вступу на наш факультет в 2023 році, особливостей навчання, про можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій чи громадській роботі, у спорті чи культурно-масовому житті Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Крім того, Єлизавета поділилася своїми враженнями про перший рік навчання на факультеті. Розповіла про необхідність систематично навчатися та про безліч можливостей до розвитку індивідуальних здібностей, та звичайно як цікаво провести час у студентському середовищі університету.

   Учні зацікавилися наданою інформацією. Так що будемо очікувати нових абітурієнтів, які у подальшому поповнять ряди здобувачів вищої освіти факультету ветеринарної медицини.

Ткачук С.А., професор, куратор 11 групи 1 курсу
Лихошва Є., староста 1 курсу 11 групи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook