Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»

Відділення

Економічне відділення

Завідувач - Лісовська Наталія Василівна

На відділенні здійснюється підготовка фахівців освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями:

 

051 «Економіка»

Термін навчання (денна форма здобуття освіти):

- на основі базової середньої освіти – 2 роки 10 міс.

Кваліфікація – фаховий молодший бакалавр з економіки

 

071 «Облік і оподаткування»

Термін навчання (денна форма здобуття освіти):

- на основі базової середньої освіти – 2 роки 10 міс.

- на основі повної загальної середньої освіти - 1 рік 10 міс.

Кваліфікація – фаховий молодший бакалавр з обліку і оподаткування

 

072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»

Термін навчання (денна форма здобуття освіти):

- на основі базової загальної середньої освіти – 2 роки 10 міс.

- на основі повної загальної середньої освіти - 1 рік 10 міс.

Кваліфікація – фаховий молодший бакалавр з фінансів, банківської справи та страхування

 

Відділення підприємництва та інформаційних технологій

Завідувач - Семененко Тетяна Анатоліївна

На відділенні здійснюється підготовка фахівців освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями:

 

075 «Маркетинг»

Термін навчання (денна форма здобуття освіти):

- на основі базової середньої освіти – 2 роки 10 міс.

Кваліфікація – фаховий молодший бакалавр з маркетингу

 

076 «Підприємництво та торгівля»

Термін навчання (денна форма здобуття освіти):

- на основі базової середньої освіти – 2 роки 10 міс.

- на основі повної загальної середньої освіти – 1 рік 10 міс.

Кваліфікація – фаховий молодший бакалавр з підприємництва торгівлі та біржової діяльності

 

123 «Комп’ютерна інженерія»

Термін навчання (денна форма здобуття освіти):

- на основі базової середньої освіти – 3 роки 10 міс.

Кваліфікація – фаховий молодший бакалавр з комп´ютерної інженерії

 

181 «Харчові технології»

Термін навчання (денна форма здобуття освіти):

- на основі базової середньої освіти – 3 роки 5 міс.

- на основі повної загалльної середньої освіти - 2 роки 5 міс.

Кваліфікація – фаховий молодший бакалавр з харчових технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook