Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»

Культурно-масова робота

Найголовнішим завданням освітнього процесу у коледжі є всебічний розвиток особистості, формування активної життєвої позиції молодої людини, комплекс мотивацій для її подальшого інтенсивного розвитку і всебічного самовираження.

Коледж має свої традиції, усталену систему організації поза аудиторної роботи, що проводиться педагогічним колективом за участі органів студентського самоврядування, студентського профкому, батьківського комітету.

У коледжі створена та розвивається сучасна матеріальна база для проведення поза аудиторної та дозвіллєвої роботи зі студентською молоддю: актова зала, класи хореографії та вокалу з сучасною освітлювальною та звуковою апаратурою, музей закладу освіти та дві музейні кімнати народознавчого напрямку «Українська світлиця».

У коледжі функціонують 5 колективів художньої самодіяльності (танцювальний ансамбль, вокальний ансамбль, ансамбль барабанщиць, акробатичний колектив, акторської майстерності).

Традиційними у коледжі є такі заходи як лінійки-реквієми з нагоди річниці загибелі героя АТО на Сході України, викладача – Ільгара Багірова з позивним «Балу», річниці з Дня виведення військ з Афганістану, Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, вшанування героїв Небесної сотні та всіх загиблих за свободу і незалежність України; заходи з нагоди Дня Соборності України, Дня єднання в Україні, Дня пам’яті та примирення, Дня Європи, Дня Гідності та Свободи; флешмоб до Дня вишиванки, свято вручення дипломів випускникам, посвята першокурсників у студенти, проведення уроків історичної пам’яті, мужності, благодійні акції, тематичні онлайн-екскурсії, тематичні виховні години.

У коледжі працюють студентські наукові гуртки: «Аналітик», «Споживач», історичний гурток «Кліо», "Хімія для допитливих", "Маркетолог", "Харчове мистецтво" та ін. Заклад освіти має свою символіку: герб, прапор, пісню-гімн «Зоря юності», на слова М.Луківа, муз. О.Бурмицького.

Функціонують 7 спортивних секцій та створені збірні команди з таких видів спорту: волейбол (юнаки та дівчата), баскетбол, настільний теніс, футбол, шахів, шашок.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook