Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»

Матеріально-технічна база

Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» - це заклад фахової передвищої освіти, у якому створена сучасна навчально-матеріальна база для здійснення підготовки фахівців.

У 4-х навчальних корпусах розміщуються приміщення навчального призначення та соціальної інфраструктури.

Для забезпечення освітнього процесу, окрім навчальних аудиторій та кабінетів, оснащено 15 комп'ютерних навчальних лабораторій, 18 мультимедійних лабораторій для проведення занять, 7 лекційних залів (на 100 місць кожний), інформаційно-видавничий центр, зала – «Методична рада», конференц-зала.

Соціальна інфраструктура коледжу повною мірою відповідає вимогам і потребам усіх учасників освітнього процесу. Актова зала на 280 посадкових місць, 2 музеї – історії коледжу та «Українська світлиця» (етнографічний музей), спортивна і тренажерні зали, надвірні спортивні споруди – стадіон і спортивний майданчик дозволяють проводити масові загальноколеджанські виховні та спортивно-масові заходи.

П’ятиповерховий гуртожиток на 360 місць повністю задовольняє потребу в житлі для іногородніх студентів.

Для забезпечення медичного обслуговування студентів працює медичний пункт, у якому обладнано терапевтичний кабінет, маніпуляційну кімнату, кабінет фізіотерапевтичних процедур.

Для харчування студентів коледж має їдальню на 160 посадкових місць.

З метою безпеки всіх учасників освітнього процесу у коледжі працює служба охорони.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook