Наближається час важливих рішень

17 травня 2023 року

 

Для 9-класників настає час важливих змін та рішень. Розуміючи цей момент і разом з цим усвідомлюючи, що подеколи старші можуть дати цінну пораду, викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін 16 травня 2023 року провели профорієнтаційну роботу в закладах освіти Нараївської ОТГ (Курянівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Підвисоцька гімназія) та на Рогатинщині (Верхньолипецький ліцей, Пуківська гімназія, Рогатинський ліцей № 1).

Майбутніх вступників цікавили особливості створення електронного кабінету та написання мотиваційного листа, спосіб подання заяви на вступ, терміни вступної кампанії та здачі вступних випробувань.

2

345678

Абітурієнти допитувались про можливість працевлаштування й про трендовість обраних спеціальностей, просили пояснити детальніше особливості здобуття освіти за тією чи іншою спеціальністю.

Безумовно, за трохи більше ніж пів місяця до офіційного старту вступної кампанії важко вже зорієнтувати дев’ятикласника, але викладачі, які проводили профорієнтаційний захід, зрозуміли, що коледж користується попитом серед потенційних вступників, і вони (вступники) як ніколи відповідально ставляться до вибору майбутньої професії.

Тож наше завдання як закладу освіти – робити все можливе, аби абітурієнт, що став студентом, зрозумів: тут, в коледжі, він може реалізувати себе як студент і як особистість!!!  

Ганна П’ЄНТАК,
голова циклової комісії гуманітарних дисциплін 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook