Ph.D. Ректор зустрівся зі щойно зарахованими аспірантами

9 травня 2023 року
  Відповідно до рішення приймальної комісії, 1 травня було затверджено рейтингові списки вступників для вступу на навчання до аспірантури та підготовлено наказ на зарахування 182 осіб до аспірантської спільноти НУБіП України. Саме з ними сьогодні і зустрівся ректор Станіслав Ніколаєнко.

 

  Очільник університету ознайомив присутніх з історією НУБіП України, його сьогоденням і перспективами. Також звернув особливу увагу на необхідність культурного зростання, підняття загальнонаукового рівня, ІТ-грамотності, важливості оволодіння психолого-педагогічними методами, обов’язково – вільне володіння іноземною мовою, без якого наукове зростання молодого науковця неможливе.

 

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша окреслив базові основи підготовки здобувачів аспірантури відповідно до норм чинного законодавства: Закону України «Про вищу освіту», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)», положень НУБіП України «Про організацію освітнього процесу підготовки здобувачів ступеня PhD в НУБіП України» та «Про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в НУБіП України».

  Завідувач відділу аспірантури Віталій Вакуленко зупинився на першочергових завданнях аспірантів, серед яких відзначив важливість своєчасної підготовки індивідуальних планів, затвердження тем дисертаційних досліджень, виборі вибіркових дисциплін, готовності до початку освітньо-наукового процесу.

 

  А рада аспірантів завжди готова всебічно підтримати та скоординувати освітньо-наукову роботу кожного здобувача, зазначив її голова Сергій Михнюк.

 

 

Надія Міняйло,
заступниця завідувача відділу аспірантури

 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook