Відокремлений підрозділ НУБіП України «Кримський технікум гідромеліорації та механізації сільського господарства»

Матеріально-технічна база

 

Для забезпечення навчального процесу технікум має:

-         навчальних корпусів - 2,

-         лабораторних корпуси - 3,

-    навчальну майстерню, що становить 30481 кв.м  загальною площею, з них навчальна площа – 6465 кв.м., що складає 12 кв.м. на одного студента.

-         кількість кабінетів – 48 од.,

-         лабораторій – 13,

-         навчальних полігонів – 2,

-         спортивні зали – 2, 

-         актовий зал – 240 місць,

-         буфет – 42 місця,

-         читальний зал – 60 місць,

Для проведення практичних занять технікум має 40 га орної землі, яка обробляється силами студентів під керівництвом  майстрів виробничого навчання.

Санітарно-технічний стан будівель і споруд відповідає вимогам небезпечної експлуатації. Щорічно перед початком нового навчального року держнаглядові органи видають дозвіл на право користування матеріально-технічною базою. Навчально-матеріальна база постійно поповнюється та обновляється. За період 2006-2008 років проведені капітальні ремонти крівель навчальних корпусів, спортивного та актового залів, підведене газове опалення до навчального корпусу №1, ведеться капітальний ремонт гуртожитку №5 на 240 місць.

Облік основних засобів ведеться згідно з законодавством.

Наказом по технікуму призначені матеріально-відповідальні особи, з якими укладені угоди, в яких оговорені обов’язки сторін та відповідальність.

Наявність обладнання, приладів, матеріалів в основному відповідає вимогам робочих навчальних планів і програм навчальних дисциплін.

Для удосконалення навчального процесу, введення новітніх технологій навчання, підвищення якості навчання та виховання студентів, навчально-матеріальна база поповнилась:

-         2006 році на 165,5 тис. грн.

-         2007 році на 176 тис. грн..

-         2008 на 149,1 тис. грн., що становить  в середньому 24% щорічно.

Бібліотека технікуму знаходиться на 3 поверсі корпусу №1 і займає площу 240 кв.м.  В наявності бібліотеки є три приміщення для розтушування книгосховищ площею – 140 кв.м., а також приміщення для обслуговування читачів, та одну  читальну залу на 60 робочих місць. В читальній залі знаходяться, алфавітний та систематичний каталоги, стелажі з періодичними виданнями (газети та журнали).

Бібліотечний фонд становить 42658 примірник літератури, з яких наукова література – 415 примірників, учбова – 17146 примірників. Бібліотекою оформлена підписка на 35 найменувань періодичних видань.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook