Зібратися разом – це початок, бути разом – це розвиток, працювати разом – це успіх: що нового в День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

11 травня 2023 року

 

1Виберіть собі роботу до душі, і вам не доведеться
працювати жодного дня у своєму житті.
(Конфуцій)

Сьогодні Україна мужньо бореться за свої території проти російських загарбників. Немає сумніву, що ми переможемо. Але жахіття війни внесли неабиякі корективи в життя українців. Інша реальність настала не лише для кожного українця, кожної сім’ї чи кожного міста, а й для кожного закладу освіти, і ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» – також не виняток. Основною складністю, яка стоїть перед абітурієнтами при виборі майбутнього фаху – спробувати спрогнозувати, яким буде життя в нових умовах. При цьому обрання майбутньої професії, навчання, здобуття відповідного фаху – це вклад у майбутнє, довгострокова перспектива.

Всі прагнуть жити в успішному суспільстві, яке будують професіонали – гарні фахівці, знавці своєї справи, яка приносить не лише матеріальне, а й моральне задоволення та позитивні емоції. Вміння враховувати всі виклики часу, динамічність та налаштованість на позитив – це вже половина успіху! Така проста формула доводить важливість обрання саме «своєї» професії.

333

1819

11 травня 2023 у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбувся День відкритих дверей, на який завітали майбутні абітурієнти та їх батьки. Мета заходу – допомогти кожному здійснити правильний вибір, у майбутньому не просто працювати і мати професійні навички, а вкладати у свою діяльність душу, що є шляхом до щастя конкретної особистості і запорукою процвітання та добробуту держави.

10

У конференц-залі головного корпусу, де проходив захід, Мар’яна СУЛІМОВАЮлія ГЛАДКААртур СЄДАНОВ – ведучі свята – гостинно привітали всіх присутніх. Традиційно гості могли послухати виступ директорки, доцента, кандидата філологічних наук Світлани ПИЛИПИШИН, яка відзначила, що, беручи до уваги ту кількість молоді, яка завітала сьогодні до Бережанського фахового коледжу, можна з упевненістю стверджувати, що популярність коледжу невпинно зростає. Директорка розповіла про коледж як один з 11 відокремлених структурних підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, який цьогоріч у травні відзначатиме своє 125-ліття. Маючи таку славну позасторічну історію, Університет іде в ногу з часом і є надсучасним закладом вищої освіти наук про життя. Після репрезентації спеціальностей нашого закладу освіти Світлана Ігорівна наголосила, що за кожною з них випускники зможуть продовжити навчання в базовому університеті. Адже Національний університет біоресурсів і природокористування України входить вже котрий рік поспіль до десятки лідерів закладів вищої освіти України.

Після вітального слова директорки коледжу, гості, проглянувши невеличкий відеоролик, змогли ознайомитися з кожною цикловою комісією, а також з перевагами усіх спеціальностей.

3

Відповідальний секретар приймальної комісії Галина ПАНЬКІВ розповіла про основні терміни прийому на навчання у 2023 році, з якими детально абітурієнти зможуть ознайомитися на офіційному сайті нашого коледжу.

4

Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ представив присутнім майстер-клас та презентацію з написання мотиваційного листа. Мотиваційний лист – документ, написаний випускником, в якому він розповідає про себе, про свої сильні сторони, обґрунтовує причини, чому він вважає себе найкращим кандидатом для вступу на обрану ним спеціальність конкретного закладу освіти.

6

Викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Ірина ПАЛІНСЬКА організувала виставку «Магія квітів в образотворчій грамоті», на якій були представлені творчі роботи студентів коледжу.

712511

Для створення гарного настрою відвідувачам студенти коледжу організували концертну програму. З уст ведучих Мар’яни, Юлії та Артура звучала поезія про Україну, а також пісні: «Ця далина» (у виконанні Ірини ЛАБИ, студентки спеціальності «Садово-паркове господарство», майбутнього фахівця зеленого господарства), «Кохайтеся, чорнобриві» (у виконанні Соломії БАБИЧ, студентки спеціальності «Садово-паркове господарство»), «Незламна» (у виконанні Анастасії ЮСЬКІВ, майбутнього фахівця з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності), «Все буде добре» (у виконанні Анастасії ГЛУБІШ, майбутнього дизайнера в садово-парковому господарства).

16141713158

Цікаві презентації, відеоматеріали, відеозвернення, демонстрація технічних досягнень здобувачів освіти надали повну інформацію щодо навчання та яскравого студентського дозвілля. Викладачі і студентська рада провели як віртуальну, так і реальну екскурсії навчальними корпусами коледжу. Сьогодні наші гості мали змогу відвідати І етап фестивалю студентської науки, який щорічно проходить у коледжі в середині травня напередодні Дня науки.

9

Зустріч пройшла в неформальній і дуже теплій атмосфері. Присутні отримали можливість поставити питання про цікаве для них та отримати вичерпні відповіді, обговорити всі деталі умов вступу, освітнього процесу та студентського життя у коледжі. Випускники гімназій, ліцеїв стоять на шляху вибору, мабуть, одного з найважчих у житті – вибору майбутньої професії у відповідному закладі освіти. Переконані, що День відкритих дверей у ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» полегшив їм це завдання, і вже у вересні наша родина поповниться новими першокурсниками.

Бажаємо всім досягти успіху та обрати правильний шлях у завтрашній день! Чекаємо на Вас, майбутні здобувачі освіти!

Наталія ПЛЕШ,
провідний фахівець з профорієнтації випускників

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook