УЧАСНИКИ ЕКОПАТРУЛЯ «ЕКОСВІТ» У ПРОЄКТІ ЛІДЕРCAMP

9 травня 2023 року
Молодіжний центр МолодьSpace - цепростір для активних і креативних, космос можливостей для розвитку, місце волонтерства і підтримки. Саме тому студенти Боярського фахового коледжу долучилися до молодіжного табору ЛідерCamp, який проходив 6-7 травня у м. Боярці.
Лекторами туди запросили і учасників екологічного гуртка «Екосвіт». Гуртківці ознайомили присутніх з особливостями формування екологічної культури, підвищенням рівня екологічної свідомості молоді, популяризацією екологічного способу життя реальними діями.
Під час заходу учасники екопатруля «Екосвіт» Боярського фахового коледжу поділилися досвідом щодо проведення збору та сортування відходів; налагодження командної роботи, адже разом можливо усе; як працювати з документацією та підрядниками; залучати додаткові ресурси. Також розповіли про переваги сумлінного ставлення до роздільного збору відходів, які можуть стати корисними ресурсами. Розповіли про пункти прийому вторсировини, які знаходяться у нашому місті.
Цікавилися учасники заходу і нашим закладом фахової передвищої освіти - ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України», а особливо спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахових молодших бакалаврів, перспективами продовження навчання в НУБіП України. Всі учасники радо прийняли запрошення відвідати День відкритих дверей у стінах нашого коледжу, який відбудеться 27 травня 2023 року.
Молодь-майбутнє України!!!
Давайте разом зробимо наше місто чистішим!!
 
Надія МАНІШЕВСЬКА, Тетяна ІВАНЧЕНКО, викладачі
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook